SMS lån – Attraktive renter. Hurtigt og nemt at optage med mobilen

Find et SMS lån i dag til en overkommelig rente. Det er muligt at låne flere tusind kroner i dag til kun et par hundred kroner i kreditomkostninger. Med et SMS lån kan du finansiere det som du godt kunne tænke dig, eller dække den udgift som du ikke havde set komme.

Pengene ligger allerede i din lomme. Et SMS lån kan som navnet hentyder til optages med mobilen. Du kan finde et lån i dag med en meget fornuftig rente. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du finde frem til det lån som passer ind i din situation.

Find SMS lån

Mest populære lån

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Alle lån

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

ÅOP

EKSEMPEL: {{ item.example }}

Der findes mange fordomme omkring SMS lån, og alle har nok hørt at det er noget som man skal holde sig væk fra. Det er blot en skrøne og passer slet ikke. Det kan sagtens være et godt lån selv at man vælger et SMS lån. Grunden til at der har været fordomme omkring SMS lån har faktisk slet ikke noget med lånet at gøre, det handler mere om misbrugere af SMS lån som er havnet i en uheldig situation fordi at de ikke har haft styr på deres egen økonomi. Hvilket er unfair når størstedelen af folk der optaget et SMS lån har brugt det til deres fordel.

Hvorfor er det så at et SMS lån har haft et dårligt image, når andre former for mere konventionelle lån ikke har haft et dårligt image. Svaret er meget simpelt. Det hænger selvfølgelig sammen med at det er noget nemmere at optage et SMS lån og der stilles ikke så mange krav i den hurtige ansøgningsproces som ligger meget vægt på at man som låntager er klar over sin egen økonomiske situation ved optagelsen af lånet.

Der er derfor ingenting at frygte. Faktisk så er SMS lån meget gennemsigtige, og vi har gjort det endnu mere simpelt at gennemskue. Det er meget nemt at se hvor meget det koster at optage et SMS lån samt de vilkår som man går med til ved optagelse af lånet. Vi har skrevet en masse omkring SMS lån og andre indlæg på vores blog som er relateret til det at låne penge. Sådan at du er så godt klædt på som muligt når du skal finde dit SMS lån. Vi lægger ikke skjul på noget. Hos os tager vi dig igennem hele processen, sådan at du er komfortabel med at skulle optage et SMS lån.

Vi prøver så vidt vi kan at komme ind på det hele sådan at du er dækker et hundred procent ind hvad SMS lån angår. Skulle det dog alligevel forekomme at du ikke har kunne finde den fornødne information, så har vi en meget venlig online support som skal prøve at besvare dit spørgsmål du end måtte have omkring SMS lån.

Hvad er et SMS lån og hvad kan man bruge det til

SMS lån

Et SMS lån kan man bruge til mange forskellige ting. Det er faktisk ikke rigtig nogen grænser hvor hvad man kan og hvad man ikke kan bruge et SMS lån til. Vi vil herunder prøve at komme ind på de oftest sete formål som er mest typisk for lånet. Det bliver nemlig brugt til mange forskellige formål, hvilket er med til at gøre SMS lån til et af de mest fleksible lån.

Der er nemlig ingen som stiller spørgsmålstegn ved hvorfor det er at man godt kunne tænke sig at optage et SMS lån. Du skal ikke begrunde overfor nogen hvorfor det er at du har tænkt dig at optage lånet. Hvilket også betyder at der heller ikke er noget som er interesseret i at vide hvad det er som pengene bliver lånt. Du skal altså ikke som ved det konventionelle lån forklare nogen hvad det er som du låner pengene til for at blive godkendt til at låne de penge som du har brug for.

Rejser

Et eksempel kunne være at man har brug for penge til en rejse som man godt kunne tænke sig at tage på. Der findes rigtig mange gode tilbud på nettet hvor man kan finde rigtig formidable priser på afbudsrejser. Så trænger man virkelig til at komme væk og koble af, så kan man med fordel udnytte afbudsrejser som er rigtig billige sammen med et SMS lån. En afbudsrejse er typisk en rejse som er noget billigere. Fordi at hotellerne ikke kan få udfyldt alle deres værelser, og så har de nogle enkelte værelser som de gerne vil give væk til en super god pris. Så selvom at man optaget et SMS lån, hvor der er nogle kreditomkostninger forbundet, så kan det faktisk godt vise sig at være en billigere rejse, end dem som bestilte i god tid.

Inventar

Noget som måske ikke lige falder de fleste ind er at man også godt kan anvende et SMS lån til mere kedelige ting. Et SMS lån kan sagtens anvendes som en måde hvorpå man kan finansiere noget. Hvis det f. eks. er sådan at man står og mangler noget inventar i en virksomhed, så kan man godt finansiere disse med et SMS lån. Hele lånetypen stammer faktisk fra virksomheder som ikke kunne optage et lån i banken, hvor de kunne få kredit i form af SMS lån.

Selvom at SMS lån ikke længere bliver anvendt så meget til at finansiere virksomheder, så skal man ikke se bort fra at det bestemt er en mulighed, hvis det er sådan at man ikke kan blive finansieret andre steder. Det var sådan i mange u-lande at det var svært at optage et konventionelt lån i banken, hvilket var årsagen til at mange virksomheder blev finansieret med et SMS lån. Hvor enkelte af dem har fået succes, som var baseret på et SMS lån til at starte med. Det er dog i Danmark noget nemmere og bedre at finde et konventionelt lån, når der er tale om finansiering af virksomhed. Men hvis man ikke kan finde den finansiering, så skal man vide at det altså er en mulighed at finansiere sin virksomhed med et SMS lån.

Transport

Transport er også en stor omkostning i vores hverdag. Det er noget som vi danskere bruger rigtig mange penge på. Når vi skal på arbejde, i skole eller transporteres rundt. Om vi tager bussen, cyklen eller har en bil. Så er det noget som koster os penge alle sammen. Transport er også noget som er essentielt for at vi kan komme frem hver dag når vi skal på arbejde, i skole, eller hvad det nu er som vi skal. Så hvis det lige pludselig hænder at der sker noget med det transportmiddel som vi anvender. Det kan være at ens cykel går i stykker eller at bilen skal på værksted. Så sker der en udgift som man altså slet ikke har regnet med. Eftersom at transport er en essentiel del af vores hverdag, så er det altså også noget som vi ikke kan undvære. Man skal derfor overveje, hvis det er sådan at man har noget der går i stykker der forhindre en i at komme på arbejde. Om man skal optage et SMS lån for at få dækket sig ind, sådan at man kan blive ved med at tage på arbejde. Det kan nemlig vise sig at være dyrt hvis man ikke kan komme på arbejde. Det kan have en lang række af konsekvenser. Man kan derfor med fordel optage et SMS lån for at få lavet sin bil på et værksted, sådan at man igen kan komme på arbejde. På den måde kan det faktisk økonomisk betale sig at få f. eks. sin bil repareret.

Udseende

Man kan også bruge et SMS lån til noget som har noget med ens udseende at gøre. Det kan være at man har det svært ved at hænge sammen i hverdagen, og man egentlig ikke burde bruge flere penge. Men fordi at han måske har en sygdom som man er nødt til at pleje. Det kan være en sygdom som psoriasis, hvor man er nødt til at købe sin medicin for at kunne holde sygdommen nede.

Selvom at det ikke er noget som er så sædvanligt så kan man f. eks. også bruge et SMS lån til noget kosmetisk ved sin krop. Det kan være at man gerne vil have en tattoo. En tattoo kan godt være dyrt, specielt hvis man skal have lavet en lidt større en. Man kan kan derfor finansiere sin tattoo med det SMS lån.

Påklædning

Et SMS lån kan bruges hvis det er at man står og mangler påklædning. Det kan være at man skal til et vigtigt arrangement, hvor man skal bruge en ny kjole eller en habit. Hvor man er nødsaget i at skulle ud og købe den påklædning som man skal have på. Det behøves heller ikke at være noget som man absolut skal købe. Det kan sagtens være fordi at man bare godt kunne tænke sig at skifte lidt ud i garderoben. Det er vigtigt at huske på at når man optager et SMS lån, så bestemmer man selv hvad det er som man godt kunne tænke sig at bruge pengene til.

Man skal altså ikke have det dårligt med at optage et SMS lån med henblik på fornøjelse. Det er faktisk størstedelen af de lån som der bliver optaget der er et fornøjelses lån. Så hvis man har lyst til at shoppe lidt, så kan man sagtens optage et SMS lån med henblik på at købe noget nyt tøj.

Man skal bare huske på at det er penge som man har lånt, det vil sige at man skal passe på med ikke at få et overforbrug. Det kan nogle gange godt være fristende at optage et SMS lån, men man skal også lige tænke sig om en ekstra gang. En god tommelfingerregel er at hvis man har et fast arbejde, så kan man godt tillade sig at bruge lidt flere penge, og dermed optage et SMS lån.

Hvor stort et lånebeløb kan man optage med et SMS lån

Med et SMS lån har man mulighed for at låne mange tusinde kroner. Selvom at det som har været mest promoveret, og nok også et som man kender et SMS lån for, er de mindre lånebeløb på blot et par tusinde kroner. Så er der mulighed for at låne flere 100 tusinde kroner med et SMS lån.

Du kan bruge vores søgemaskine til at indtaste hvor mange penge du godt kunne tænke dig at låne, og så vil du blive præsenteret med de låneudbydere som kan tilbyde dig det beløb på et SMS lån som du søger.

Der findes nemlig forskellige låneudbydere som konkurrere på forskellige former for lånebeløb. Hvor nogle har fokus på de mindre lånebeløb, og andre har større fokus på de større lånebeløb. Det er meget normalt at der er en stor ÅOP på de mindre lånebeløb, da de typisk bliver tilbudt over en kortere periode, og kreditomkostninger såsom optagelsesgebyr typisk fylder ret meget når der er tale om små beløb.

Man skal dog ikke blive skræmt af en høj ÅOP ved de mindre lånebeløb. Man kan faktisk ikke bruge ÅOP’en til særlig meget når man kigger på små lån som SMS lån, hvor løbetiden er kort, og beløbet ikke er ret stort. ÅOP’en kan nemlig i disse tilfælde være meget misvisende. Det er bedre at kigge på de totale kreditomkostninger, som fortæller en helt præcis hvor meget som man skal betale når man optaget lånet til man har betalt hele lånebeløbet tilbage igen.

Så om du søger et lån på et par hundred kroner eller flere tusinde, så er det ikke noget problem. Du kan finde lige præcis det lånebeløb i dag, som passer til det som du gerne vil låne pengene til. Om det er for at få råd til nye bøger til skolen, eller fordi at du har noget som du gerne vil købe, så kan du finde dit SMS lån i dag.

Hvilke krav stilles der ved et SMS lån

Ved et SMS lån stilles der ikke ret mange krav. Som regel kræver låneudbyder at du kan underskrive din ansøgning med et NemID. Som er med til at gøre hele processen meget hurtigere og nemmere. Det er med til at gøre sådan at de kan bekræfte at det rent faktisk er dig som gerne vil optage et lån, samt at de også dermed ved hvilken nemkonto de skal overføre pengene til. Uden at du skal sende nogen informationer til dem overhovedet angående din konto. Det kan de finde ud af når du ansøger med et NemID. Hvilket er det som gør at det bliver hurtigere og nemmere på samme tid, når man vælger at bruge sit NemID når man ansøger om et SMS lån.

Det er faktisk næsten blevet en branchestandard at man skal bruge sit NemID i ansøgningsprocessen. Da det er til fordel for begge parter at gøre nytte af de hastigheds fordele der er forbundet med at bruge NemID til at underskrive aftale med.

Derudover så stilles der et krav til at man ikke er registreret i RKI. RKI er en informations database over dårlige betalere i Danmark, som er ejet af firmaet Experian. Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere omkring RKI så har vi dedikeret en side til det. Hvor du også har mulighed for at finde ud af hvordan du kan tjekke din RKI status, hvis du skulle være i tvivl omkring hvorvidt du måske er registreret.

Det er nemlig langt fra sikkert at man er registreret som en dårlig betaler bare fordi at man har nogle regninger som man ikke har betalt. Det kan man hvert fald hurtigt finde ud af ved at tage et nemt tjek om RKI status. Hvis det skulle vise sig at man rent faktisk er registeret i RKI, så kan det godt blive svært at optage et SMS lån. Her vil det være nødvendigt først at komme ud af RKI igen, inden at man kan optage kredit hos en låneudbyder. Til dem som er havnet i den situation, der har vi skrevet et godt indlæg, som skal hjælpe dem som er havnet i RKI med at komme ud igen. Det kan nemlig godt være hård kost, men det er bestemt ikke umuligt.

Fordele ved et SMS lån

Det gode ved et SMS lån er at der er rigtig mange fordele ved det. Man er nemlig som låntager stillet rigtigt godt, og kan drage stor nytte af et SMS lån. Vi vil derfor nu gå igennem alle de fordele som der er ved et SMS lån. Som er med til at afgøre om det er sådan et type lån som man gerne vil optage.

Hurtigt

Først og fremmest så er det super hurtigt at optage et SMS lån. Hos de fleste låneudbyder har man svar indenfor få timer. Der er endda nogle som giver svar med det samme når man ansøger om et lån. Hvilket er meget fordelagtigt hvis det er sådan at man er ude efter et lån lige nu og her. Tid er penge, og det hurtige aspekt af et SMS lån er helt klart med til at gøre det attraktivt at optage et SMS lån.

Nemt

Det er super nemt at optage et SMS lån. Selve ansøgningsprocessen er virkelig nem og ligetil. Det er noget som absolut alle kan finde ud af. Det kræver ikke ret meget, og tager heller ikke ret lang tid. Det er faktisk så nemt at man kan gøre det fra sin mobil. Hvilket er smart hvis det er sådan at man er på farten. Så er det en fordel at det er så nemt som det er og at man kan gøre det hele fra mobilen.

Det kan f. eks. være smart hvis det er sådan at man er på vej på ferie og har brug for lidt ekstra penge. Så har man ikke tid til at skulle ned i banken, og man sidder måske allerede i bilen og kan ikke komme til en computer. Så er det smart at man kan optage et SMS lån fra sin mobil. Pengene ligger faktisk praktisk talt næsten allerede nede i lommen.

Der skal ikke stilles sikkerhed

Ved et SMS lån skal der ikke stilles nogen sikkerhed for det beløb som man låner af låneudbyder. Du skal altså ikke vise låneudbyder at du har sikkerhed for det lån som du bliver givet. I Modsætningen til de konventionelle lån hvor det er meget normalt at man har en kautionist, eller at man stiller sikkerhed i enten bil eller hus for at optage et lån. Det skal man altså ikke med et SMS lån. Her skal man intet vise for at optage et lån.

Sikkerhed med NemID

At optage et SMS lån er virkelig nemt og hurtigt. Men hvad der også er en stor fordel ved, er det faktum at det også er meget sikkert at optage et SMS lån. Grunden til at det er meget sikkert hænger sammen med at man bruger sit NemID. Som er med til at sørge for at man ikke kan snyde med at udgive sig for nogen man ikke er. Det gør også at man ikke skal oplyse om sine bankinformationer, hvilket også er med til at gøre det meget mere sikkert at optage et SMS lån. Derudover så anvender låneudbyder en krypteret forbindelse når de håndtere ens personlige data. Sådan at der ikke er nogen som kan stjæle nogle oplysninger. Derfor er et SMS lån meget sikkert at optage og man kan være helt rolig.

Du skal ikke forklare nogen hvad pengene skal bruges på

Når du optager et SMS lån så skal du ikke informere nogen omkring hvad det er som pengene skal bruges til. Det står ikke nogen steder at det er noget som man skal informere til nogen. Der er altså ingen som ved de konventionelle lån som har en masse spørgsmål omkring hvad det er pengene skal bruges til. Alt det bøvl undgår man ved et SMS lån.

Det kan have mange fordele. Det kan f. eks. være at man rent faktisk ikke ønsker at fortælle nogen hvad det er som pengene skal bruges til. Af mange gode grunde. Det kan måske være at det er noget lidt pinligt som man ikke ønsker at skulle dele med nogen.

Det kan selvfølgelig også være noget hvor man ved et konventionelt lån ikke havde fået lov til at låne pengene til det formål. Her kan man altså med et SMS lån med fordel anvende det at man ikke skal fortælle nogen hvad det er som man skal bruge pengene til. Hvilket er en af de stærke force ved et SMS lån. Det er også med til at gøre det hurtigt at optage et SMS lån, netop fordi at man ikke skal bruge tid på at fortælle hvad det er som pengene skal bruges til. Dermed skal låneudbyder heller ikke vurdere noget, som også tager sin tid.

Det kan jo selvfølgelig også være at man ikke har noget at skjule og at man sagtens gerne vil fortælle hvad det er som man har tænkt sig at låne pengene til. Hvilket er helt fint, men man skal altså stadigvæk ikke tænke på det. Så selvom man ikke har noget at lægge skjul på, så er det ikke noget problem eller noget man skal tænke på. Det er nemlig ens for alle SMS lån at man ikke skal forklare sig overfor nogen.

Ulemper ved et SMS lån

Der findes faktisk ikke så mange ulemper ved et SMS lån. Hvis der findes en ulempe som er helt klar og tydelig, så er det helt klart at det faktum at et SMS lån er en omkostning som man kunne have undværet hvis man ikke optog lånet i første omgang. SMS lån kan også godt være dyrer set i betratning af hvor mange penge det er som man låner. Det er meget normalt at skulle betale et par hundred kroner i totale kreditomkostninger. Så hvis man ikke låner så forfærdelig mange penge, så kan man jo godt argumentere at det er dyrt at optage et SMS lån da 10-20% af ens lånebeløb skal betales tilbage i kreditomkostninger.

Men hvis man tænker over det, så giver det god nok mening. Det kan jo umuligt være gratis at låne penge. Det i parallel med at der ikke skal stilles nogen sikkerhed betyder at låneudbyder løber en risiko i forbindelse udstedelse af lånet, som de selvfølgelig skal have en økonomisk gevinst på.

Udover det er der ikke så mange ulemper ved et lån så længe man overholder den aftale som man har indgået med låneudbyder. Her det nemlig vigtigt at man husker at overholde den aftale som man har indgået. Da det godt kan være slemt hvis man ikke får overholdt aftalen. Det betyder at man kommer til at skulle betale gebyr og ekstra omkostninger.

Udover det så er der ikke så meget som man skal være opmærksom på ved et SMS lån. Det er et meget gennemsigtigt lån, hvor det er nemt at gennemskue den aftale som man indgår.

Det er nemt og hurtigt at optage et SMS lån

Som vi har snakket om tidligere så er helt klart en af grundene til at et SMS lån er gået hen og blevet et danskernes foretrukne lån, nemlig det at det er så nemt og hurtigt at optage. Det betyder virkelig meget at man kan spare en masse tid på selve processen med at optage et SMS lån. Sådan at man ikke spilder sin dyrebare tid. Tid er nemlig penge, så kan man spare en masse timer, som man bedre kan anvende andre steder, så er det helt klart et SMS lån som man skal kigge efter.

Nogle låneudbydere givet et svar med det samme, og det kan derfor ikke blive meget hurtigere. Selve processen er faktisk så nemt at nogle eksperter har været ude at sige at det er så nemt, at de er bange for at folk kommer til at optage for mange lån. Fordi at det er så nemt. Der er dog intet at være bange for, fordi at det er nemt betyder ikke at det ikke er sikkert. Som vi har snakket om før, så er sikkerheden i top hos et SMS lån.

Lånetypen stammer fra udviklingslandene

Selve SMS lånet er faktisk ikke noget som stammer fra Danmark. Det hele startede i udviklingslandene, hvor flere virksomheder under krisen havde svært ved at optage kredit hos nogle kreditorer. Samt det var stort set umuligt for små virksomheder at få et konventionelt lån i banken. SMS lånet opstod derfor fordi at der var en stor efterspørgsel på det at låne penge. Det var typisk ikke ret store beløb som det dreje sig om, men det var alligevel ikke muligt at låne pengene i banken.

Så der begyndte at være nogen som havde en masse penge at tilbyde SMS lån. Små lån til virksomheder, som havde brug for at låne penge sådan at de kunne vækste deres virksomhed. Det blev så populært i udviklingslandene og der var mange små virksomheder som fik succes med at optage de her små SMS lån, som var med til at give dem kapital til at kunne vokse videre.

Konceptet spredt sig derfor, og inden længe var SMS lånet kommet til europa. Men i mellemtiden har det også udviklet sig meget, og det er nu ikke kun virksomheder i dag som optage et SMS lån. Det kan være alle der vælger at optage et lån. Det er faktisk gået hen og blevet sådan at den mest hyppige optager af et SMS lån er den private forbruger.

Hvilket også er hvorfor at SMS lån i Danmark stort set ikke bliver anvendt af virksomheder. Det er primært private som vælger at optage et lån. Da det heller ikke længere er et problem at optage et konventionelt lån i banken for virksomheder som ønsker at finansiere noget af deres kapital med et lån.

Hvad er forskellen på SMS lån, mobillån, og andre typer lån

Når man har hørt om et SMS lån i radioen eller set en reklame i TV’et. Så kan man godt være tilbøjelig til at tænke at det er et specielt type lån. Selvom at det helt klart prøver at fortælle noget om at man kan optage et lån med sin mobil. Så er det faktisk sådan at et SMS lån er det samme som et mobillån, hurtig lån, kviklån, og hvad der ellers findes på markedet for lån. Det er lidt ligesom at man plejer at sige “et kært barn har mange navne”. Her er det faktisk bare en masse navne for det samme lån som man optager.

Så når man optager et SMS lån, så kunne man faktisk ligeså godt være i gang med at optage et kviklån. Man har bare brugt de mange navne for at henvende sig til forskellige former for behov hvad angår lån. Men det er ikke noget som man skal tænke over. Det som man skal have fokus på er de tal som hører sig til lånet. Lige meget hvad et lån det hedder så er det tallene som man skal kigge på. Det er derfor mest vigtigt at forholde sig til kreditomkostninger i forbindelse med et lån i stedet hvad det er som lånet det hedder.

Et SMS lån er fleksibelt og kan optages på farten

Som vi også har været lidt inde på tidligere, så er det smarte ved et SMS lån, altså det der med at man kan optage det lige meget hvor henne man nu end er. Det kan altså gøre på farten. Om man er på vej hjem, på ferie, eller ja hvis man faktisk slet ikke er i Danmark. Hvilket kan være meget hvis det er sådan at man står og mangler penge. Man kan aldrig vide hvornår det er at man står og mangler penge. Så er det altså smart at der findes et lån som et SMS lån, der kan hjælpe en med at optage et lån når man er på farten.

Det kan være meget behjælpeligt, hvis man er på ferie og står og mangler nogle penge. Det kan være at man har et eller andet som man gerne vil ud og opleve eller prøve nu hvor man endelig er der. Så skal man altså ikke holde sig tilbage, når man med et fleksibelt SMS lån kan optage et lille lån som man hurtigt kan betale tilbage igen når man kommer hjem igen.

Læs med herunder for at se hvor nemt det er at ansøge om et SMS lån. Vi tager dig igennem hele processen. Lige fra du finder lånet på vores siden, til du ansøger hos en låneudbyder, og til at du så har pengene på din nemkonto.

Sådan ansøger du om et SMS lån i dag

Når du skal ansøge om et SMS lån så er processen faktisk meget simpel. Der er kun tale om 3 meget simple steps som man skal igennem før at det er at man har pengene på din nemkonto. Hvor de vil stå til fuld udnyttelse til det som man nu har lånt pengene til. De 3 steps er som følgende:

  1. Find dit lån herinde på vores låneoversigt
  2. Klik på en låneudbyder og ansøg om et lån hos dem
  3. Modtag pengene på din konto

Vi vil nu tage dig igennem hvert enkelt step, sådan at du føler dig helt sikker ved processen. Vi vil nemlig gerne at du føler dig tryg ved at optage et SMS lån. Hvis det er sådan at du har nogle spørgsmål til noget som du ikke føler at vi berører her i den her lille guide vi har lavet, så er du meget velkommen til at skrive til vores online guide.

Find dit lån herinde på vores låneoversigt

Først og fremmest skal du finde frem til det lån som du godt kunne tænke dig at optage. Det gør du ved at bestemme dig for hvor mange penge du godt kunne tænke dig at optage i dit SMS lån. Du kan bruge vores automatiske søgemaskine til at finde frem til den låneudbyder som har det bedste tilbud på det lånebeløb som du godt kunne tænke dig at optage.

Et godt tip og noget som vi anbefaler at man gør, er at ansøge om flere lån på en gang hos flere låneudbydere, så kan man nemlig modtage flere tilbud, og dermed vælge det bedste tilbud som man bliver præsenteret for.

Klik på en låneudbyder og ansøg om et lån hos dem

Når du har fundet en låneudbyder som passer til det beløb som du godt kunne tænke dig at låne, så trykker du “ansøg” og bliver herefter taget videre til låne udbyderens side. Her vil det være nødvendigt for dig at skulle indtaste nogle oplysninger for at kunne modtage et tilbud fra dem omkring optagelse af et SMS lån.

Det vil være lidt forskelligt for hver låneudbyder, men deres ansøgningsprocess er meget nem og ligetil, hvis det er at man går i stå, så har alle låneudbyder stort set en form for hjælp som man kan søge til hvis det er sådan at man har nogen spørgsmål angående noget i processen. Du er også meget velkommen til at anvende vores online support, som sidder klar til at svare på nogle af de spørgsmål du måtte have.

Modtag pengene på din konto

Når du har ansøgt om et lån så vil der ikke gå længe inden at du modtager dine penge på din konto. Du skal ikke under ansøgningsprocessen skrive dine bank info, alle de oplysninger får de ved at du bruger dit NemID til at optage dit SMS lån med.

Når pengene er landet på din konto, så kan du frit anvende dem til det formål som du har lånt pengene til. Du skal bare huske at overholde den aftale du har lavet omkring månedlig afdrag. Det er vigtigt at man overholder denne aftale, fordi ellers så kommer der ekstra kreditomkostninger oven i lånet, som kan gøre det til en dyr fornøjelse. Dette sker dog ikke hvis det er sådan at man husker at overholde aftalen, så det anbefaler vi stærkt at man gør.