Om Voreslån

Vores søgemaskine sammenligner kun de bedste lån som der findes på markedet.

Vi har en mission om at give vores brugere den absolut bedste oplevelse når de er på vores hjemmeside. Derfor lægger vi meget stor vægt på en høj service og vores søgemaskiner er af aller ypperste kvalitet. Her på siden tilbyder vi kun de allerbedste lån. Vi sørger for at alle vores udbydere er godkendte i parallel med kreditaftaleloven.

Vi vil gerne gøre opmærksomme på at vi bestræber os efter at være objektive for at give brugeren den bedst mulige oplevelse, men at vi ikke kan garantere at vores side er fuldt dækkende for hele markedet for udbud af lån. Vores lån er drevet kommercielt. Vi modtager et honorer fra låneudbyder, når vi hjælper en bruger med at finde et lån. Vores hjemmeside er helt og aldeles gratis at anvende, og det vil den for altid være.

Din hjælp når du har brug for den

Vi sidder klar ved tasterne. Vi vil hellere end gerne svare på de eventuelle spørgsmål du måtte have. Vores kundeservice sidder klar fra 10:00 til 22:00. Du kan skrive til vores kundeservice ved at udfylde kontaktformularen her på siden, eller ved at skrive til vores assistenter i chatten nede i højre hjørne.

Hvis du er interesseret i at læse mere omkring hele det at låne penge. Så har vi en meget brugbar blog med en masse artikler, som helt klart vil hjælpe dig med at få et klart billede af alle de elementer som går ind i forbrugslån. Vi har også artikler som kan hjælpe dig med at finde frem til hvilket lån det er som passer bedst til dit behov.

kundeservice@voreslaan.dk