Zaplo

Stærke side: Godkendelse på 10 sekunder
Lånebeløb: 20.000 kroner
Løbetid: 18 måneder

Zaplo er også en af de hurtige i branchen. De skriver selv på deres hjemmeside, at du har svar på din ansøgning inden for 10 sekunder. Altså med det samme. Du kan derfor med fordel anvende Zaplo hvis tiden er en af dine vigtige parametre. Det kan være bekvemt hvis du står og har brug for pengene med det samme, så er Zaplo på pletten til at hjælpe dig.

Mulighed for at vælge hvordan man gerne vil betale

Hos Zaplo kan du betale som du vil. Det er muligt at vælge lige hvordan det er at man gerne vil have sit lån til at se ud. Inde på deres hjemmeside kan du med låneberegneren selv justere din månedlige ydelse. Den viser også automatisk hvor hurtigt du kan få betalt dit lån tilbage med din valgte ydelse.

Mulighed for at låne mere

Hvis du kommer i en situation hvor du gerne vil låne flere penge end det oprindelige beløb, så kan du altid søge om at låne flere penge hos Zaplo, helt op til 20.000 kroner som er det maksimale beløb som man kan låne per person.

Sænk dine kreditomkostninger

Endnu en af de gode ting ved Zaplo er at du til hver en tid kan sænke dine kreditomkostninger ved at afbetale på dit lån. Hvis du har luft i dit budget, kan du altid vælge at betale mere tilbage på dit lån. Det er endda muligt at betale hele lånet tilbage med det samme hvis det er noget som du gerne vil. På den måde undgår du nogle kreditomkostninger med dit lån, og derfor ender du med et billigere lån end hvad det ellers ville have været.
Det er vigtigt at huske at kigge på kreditomkostninger og ikke på ÅOP, da det godt kan give et forkert billede når man vælger at låne under 12 måneder, da ÅOP er opgivet pr. år.