Vivus

Stærke side: Lån gratis 4000 kroner
Lånebeløb: 10.000 kroner
Løbetid: 30 dage

Hos Vivus kan du låne 4000 kroner helt gratis. Det kommer ikke til at koste dig en rød reje. Hvis du allerede har lånt 4000 kroner hos dem en gang, så fortvivl ikke. Det er stadigvæk rigtig billigt at låne penge hos Vivus. Hvor du kan låne op til 10 tusinde kroner, med en løbetid på 30 dage. Vivus er bedst anvendt som et sted hvor du kan låne penge i korte perioder. Hvilket også er hvorfor deres maksimale løbetid er 30 dage.

Kundetilfredshed

Hos Vivus er der en stor kundetilfredshed. De har nemlig over 2000 kunder som har givet dem en anmeldes hvor de fleste har givet dem 5 stjerner, som den den bedst opnåelige karakter på trustpilot. Du kan hvis ud har lyst besøge Vivus på trustpilot og se deres mange tilfredse kunders kommentarer.

ÅOP er ikke den korrekte indikator at anvende på Vivus

Selvom at det er lovpligtigt at oplyse ÅOP, så er det ikke altid den rette indikator at anvende i forbindelse med et lån. Grunden til dette er at ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er et regnestykke som er gjort op pr. årsbasis. Der er bare lige det at Vivus ikke tilbyder lån i så lang tid. Deres låneperiode er på maksimalt 30 dage, hvilket vil sige at ÅOP  godt kan give et fordrejet billede af dine omkostninger.

Super god kundeservice

Hos Vivus har de en helt igennem fantastisk kundeservice. Du kommer igennem til deres online support med det samme. Deres gennemsnitlige ventetid er på 12 sekunder. Hvilket er helt vildt hurtigt. Deres kundeservice er derfor kun et klik og få sekunder væk. Så det er bare med at benytte sig af den, hvis det er sådan at man har et spørgsmål omkring deres låne service.

Sikkerheden er i top hos Vivus

Når du fremsender dine oplysninger til Vivus sker det via. deres hjemmeside som har en SSL-certificering. Det betyder at deres dataforbindelser er krypteret. Du kan derfor være sikker på at dine information ikke blive delt med andre. Eller på anden måde kommer i hænderne på andre. Du kan derfor vide dig helt sikker når du anvender Vivus til at optage dit næste kviklån.

Hvem er den gennemsnitlige kunde på Vivus

Hos Vivus er den gennemsnitlige kunde ca. 35 år gammel. Du kan derfor godt glemme alt om de myter der er omkring kviklån. Det er altså ikke noget som den unge generation er hovedsagelige bruger af. Det er alle som bruger Vivus til at låne penge. Hvilket giver meget god mening, da det har fået en hel anden betydning i dag. Det er blevet noget helt andet at låne penge end det var for få år siden.

Overvejer du at anvende Vivus?

Det kan vi godt forstå. Det er der nemlig meget god grund til. Hvis det er første gang at du skal låne penge hos dem, så kan du nemlig benytte dig af deres tilbud om at låne 4000 kroner gratis. Det koster ikke 1 krone.

Hvis det er anden gang at du har tænkt dig at låne hos Vivus, så fortvivl ikke. Selvom at det ikke er gratis, så har de en meget god service. Hvor du har mulighed for at optage et kviklån til en meget fornuftig rente.

Vivus har også en meget god online support som sidder klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have. Kan du derfor ikke finde den fornødne information omkring Vivus på vores eller deres side, så tag endelig fat i dem eller os. Så skal du finde den hjælp du søger.