Turbolån

Hvem er Turbolån?

Stærke side: Hurtig process tid
Lånebeløb: 10.000 kroner
Løbetid: 4 måneder

Hos turbo kan du låne penge hvis du står og mangler penge og det skal gå rigtig hurtigt. De har valgt at kalde sig Turbolån, fordi at de lægger vægt på farten. Nemlig at få et lån ud til dig så hurtigt som muligt. Hos Turbolån har du mulighed for at låne op til 10 tusinde kroner. Deres maksimale løbetid er 4 måneder.

Tilmeld betalingskort og spar på renter

Hso Turbolån kan du spare på renterne. De tilbyder at sætte dine renter ned hvis du bruger et betalingskort som du tilmelder deres betalingsservice. På den måde kan du erhverve dig et billigere lån end hvís du vælger ikke at bruge et betalingskort.

Udover at du spare penge på denne måde så er det også nemmere at gøre det sådan. Så skal man ikke selv huske at få betalt til tiden. Når dit betalingskort er tilmeldt, så sker det hele automatisk, hvilket er smart for dig som måske godt kan være god til at glemme det der med at få betalt. Det hjælper dig nemlig med at undgå yderligere kreditomkostninger.

Låneprocessen er nem og der er online support

Hos Turbolån er du kun 3 skridt væk fra flere penge på din konto. Deres låneprocess er meget nem. Først skal du registrere dig, så kan du logge ind og oprette en aftale. Herefter når den er blevet godkendt, så vil du modtage pengene på din konto indenfor 24 timer.

Hvis ud har nogen spørgsmål til deres låne services eller hvis du har brug for hjælp til at optage et lån, så har de en online support som man kan ringe til for at få hjælp. De vil også kunne oplyse dig omkring hvordan du bedst får det lån som passer lige netop til dine krav til et lån.