Spargo Finans

Spargo Finans er en dansk låneudbyder, hvor du har mulighed for at låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Selskabet er stiftet i 2017 af selskabet bag L’easy og D:E:R – nemlig 3C Retail A/S. Derfor får du også en erfaren låneudbyder, hvor sikkerheden er helt i top. Noget af det der gør Spargo Finans attraktiv som låneudbyder, er den lange løbetid.

Som låntager har du mulighed for at vælge mellem en løbetid på 1 år og 10 år. Du kan nemt via den online låneberegner se, hvordan både løbetid og beløb kan påvirke et lån. Spargo Finans giver dig et låneeksempel ud fra deres låneberegner. Dine endelige lånevilkår fastsættes nemlig på baggrund af din kreditvurdering.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Hos Spargo Finans kan du låne op til 150.000 kroner helt uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Skal du låne penge i banken, er det meget almindeligt at stille ting af værdi i sikkerhed for et lån. Kan du ikke betale lånet tilbage, har banken dermed stadig en mulighed for at få pengene ind igen. Tager du for eksempel et billån i banken, skal du som regel stille din nye bil i sikkerhed for lånet. Det slipper du for hos Spargo Finans.

Hurtig og let ansøgning ved Spargo Finans

Hele låneprocessen foregår online, og du slipper derfor for lange møder med en rådgiver. Du skal heller ikke bruger tid på at fortælle, hvorfor du skal låne penge, og hvad du ønsker at bruge dem til. Du har mulighed for at få et lån, uanset om du skal ud at rejse, ønsker en ny bil eller har brug for et nyt køkken. Det blander Spargo Finans sig slet ikke i. Godkendes du til et lån, kan du underskrive låneaftalen online, og få pengene udbetalt senest næstkommende hverdag. Du får svar på din låneansøgning inden for en time.

Lav rente og indfrielse uden omkostninger

Spargo Finans kan tilbyde en rigtig attraktiv rente på helt ned til 9,90%. Den endelige renter bliver beregnet på baggrund af din kreditvurdering. Du kan læse dine endelige lånevilkår i låneaftalen, før du underskriver den. Lever du ikke op til kravene, vil du få afslag på din ansøgning. Har du stadig behov for at låne penge, kan det være en idé at være 2 personer på ansøgningen – for eksempel din partner og dig. Her skal I naturligvis være opmærksom på de konsekvenser, det kan have. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, er det nemlig din partner, der hæfter for det.

Bliver du godkendt til at låne penge hos Spargo Finans, har du mulighed for at indfri lånet før tid helt uden at betale ekstra omkostninger. Enkelte udbydere herhjemme kræver et gebyr, hvis du gerne vil betale dit lån ud før tid – det gør Spargo Finans altså ikke.

Kontakt Spargo Finans

Spargo Finans har en god kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage mellem kl. 8 og 22. Du kan kontakte kundeservicen telefonisk på 9999 9555 eller på e-mail spargofinans@spargofinans.dk. Spargo Finans har desværre ikke en livechat ligesom andre danske låneudbydere. Ønsker du at skrive frem for at ringe, så er svartiderne på mail dog ikke særlig lange.