Simbo

Hos Simbo har du mulighed for at få en rentefri kredit i op til 30 dage. Er du ny kunde, kan du få en kredit på 6.000 kroner. Er du i forvejen kunde ved Simbo, kan du få en kredit på 15.000 kroner. Når du har en kredit ved Simbo, fungerer det på en lidt anden måde, end hvis du tager et traditionelt forbrugslån. Her behøver du ikke at udbetale hele beløbet til at starte med. Samtidig betaler du kun renter af den kredit, som du udbetaler. Har du en kredit på 6.000 kroner og udbetaler 4.500 kroner, er det kun de penge, som du skal betale renter af.

Simbo – kredit med ubegrænset løbetid

Som noget eksklusivt har Simbo ikke en fast løbetid på deres kredit. Det er ganske få låneudbydere i Danmark, der kan tilbyde dette. Hos Simbo betaler du i stedet en månedlig minimumsbetaling, der per 2/12 2019 er en rente på 19%. Ønsker i nogle måneder ikke at afdrage på kreditten, er det altså blot dette beløb, du skal betale. Har du en kredit på mange tusinde kroner, skal du naturligvis være opmærksom på, at du hurtigt kan betale mange penge i renter, hvis du ikke også afdrager kreditten i et fornuftigt tempo.

Kredit til 19-årige

Simbo tilbyder som noget unikt kredit til personer på 19 år og derover. Hos de fleste danske låneudbydere, skal du være over 20 år, for at du kan komme i betragtning til en kredit. Ud over at være over 19 år, skal du også opfylde en række andre krav:

  • Have et dansk CPR-nummer
  • Folkeregisteradresse i Danmark
  • Du skal have et NemID
  • Du må ikke stå i RKI, Debitorregistreret eller andre registre for dårlige betalere.
  • Du skal have en aktiv e-mail & et dansk telefonnummer
  • En Nemkonto i eget navn
  • Du skal godkendes som kreditværdig

For at blive godkendt til en kredit hos Simbo, skal du gennem en kreditvurdering. Her kigger Simbo blandt andet på din indkomst via E-skat, som du giver adgang til, når du underskriver din ansøgning med NemID.

Hvis du har spørgsmål til Simbo

Hvis du har nogle spørgsmål til Simbo, kan du altid kontakte deres kundeservice. Du kan desuden finde rigtig meget dybdegående information om deres produkt på deres hjemmeside. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, kan du kontakte Simbo via nedenstående informationer:

Telefon: 4422 6090

E-mail: Kundeservice@simbo.dk

Du kan også kontakte Simbo via deres livechat, som har åbent alle hverdage mellem 8 og 18.