Selene Finans

Stærke side: Pengene med det samme
Lånebeløb: op til 75.000 kroner
Løbetid: 72 måneder

Selene Finans er en fantastisk god låbeudbyder. Det er ikke bare noget vi skriver, det synes dem som har benyttet sig af Selene Finans også. Der er nemlig i skrivende stund 170 anmeldelser på Trustpilot, som vi alle ken der. En hjemmeside hvor brugere har mulighed for at bedømme deres oplevelser af service og produkter ved diverse firmaer. Her har Selene Finans en score på 9,3 ud af 10. Hvilket må siges at være en ganske udmærket, hvis ikke næsten perfekt score.

Derfor kan vi stærkt anbefale dig at optage et lån hos Selene Finans, hvis du går med tankerne om at anvende dem som din låneudbyder. Der kun en grund til at de har så høj en score inde på Trustpilot, og det er fordi at de holder hvad de lover, og så har de en ekstremt god support, om altid er klar til at hjælpe dig med dit lån. Om det er fordi at du har brug for at skulle forhøje dit lånebeløb, eller hvis det er fordi at du gerne vil betale dit lånebeløb tilbage.

Kanon god support som står klar fra kl. 08-21

Som vi skrev i vores intro til Selene Finans, så er de en virksomhed som har en rigtig god online support. Der er både mulighed for at ringe, sende en email, eller bruge deres online chat. Du bestemmer helt selv hvilken måde at kontakte dem på. Så hvis du helst vil skrive med dem, fordi at du ikke ønsker at snakke så andre i lokalet kan høre dig, så kan du bruge deres online chat, hvis du måtte sidde med nogle spørgsmål til deres produkter.

Sikkerhed og lav rente og månedlig ydelse

Hos Selene Finans er der høj sikkerhed. De anvender nemid, hvilket også er med til faktsik at gøre din process med at optage en lån nemmere. Det giver nemlig Selene Finans muligheden for at være sikker på at det er dig som person der ansøger om et lån. Du skal bare angive hvilket konto nummer du gerne vil have indbetalt pengene på. Deres process er super nem og det er kun 3 step du er væk fra at låne penge ved Selene Finans, så nemt er det.

Fleksibel lån med lave renter og lav månedlig ydelse

Selene Finans tilbyder lån, hvor der er mulighed for at forhøje det beløb som du har lånt, hvis du kan se at du har brug for flere penge. Du bestemmer selv hvad din månedlige ydelse skal være ved at bestemme hvor mange måneder du gerne vil have til at tilbagebetale dit lån med. Du kan derfor vælge en lav månedlig ydelse, hvis du kan se at du ikke har ret mange penge at kunne ligge til side hver måned til dit lån.

Derudover så ved vi alle sammen at det godt kan være lidt svært nogle gange at sætte sig ind i ting. Det er ikke os allesammen som er hundredmeter mestre i at kende til lån. Derfor har Selene Finans lavet en ordbog til dig, sådan at du kan bruge den hvis der er nogle ord, eller ting som du ikke forstår. Den er kort og god, hvis der er noget som man ikke ved hvad betyder, så kan man bare kigge i deres ordbog og se helt præcis hvad det er som de mener med det.

Skulle man dog være så uheldig ikke at kunne finde det man søger i deres ordbog, så skal man vide at man til hver en tid er meget velkommen til at skrive til deres support, eller give dem et kald så vil de meget gerne hjælpe dig med dit lån.