Paymark Finans

Stærke side: Hurtig udbetaling
Lånebeløb: 150.000 kroner
Løbetid: 120 mdr.

Paymark Finans er en nyere dansk låneudbyder, hvor du har mulighed for at låne op til 150.000 kroner med en løbetid på op til 120 måneder. Paymark Finans er ideel til dig, der ønsker at låne et større beløb til en fast lav rente og uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Renten starter helt ned fra 6,93% hvilket er rigtig lavt for et forbrugslån. Det er let at ansøge om et lån hos Paymark Finans. Det gøres nemt og hurtigt online, hvor du udfylder en ansøgningsformular. Du modtager svar på din ansøgning inden for 1 time.

Anerkendt selskab står bag Paymark Finans

Bag Paymark Finans står selskabet D:E:R A/S og L’easy. De driver flere kendte låneselskaber inden for de danske grænser. Blandt andet L’easy Minilån, D:E:R samt Spargo Finans. Denne historik giver dig en tryghed, når du skal låne penge. Der er orden i tingene, og du kan altid komme i kontakt med firmaet, hvis du har spørgsmål til et lån. Der er åben i supporten alle ugens dage fra kl. 8 – 22. Det er ikke mange danske udbydere af forbrugslån, der tilbyder dette. Låner du penge hos Paymark Finans er der en stor tydelighed hele vejen igennem processen.

Mulighed for rente helt ned til 6,93%

Paymark Finans tilbyder en rente fra 6,93% til 26,08%. Den endelige rente fastsættes ud fra din kreditvurdering. Her kigges blandt andet på din indkomst, boligforhold og din alder. Jo bedre kreditvurdering du får, jo lavere vil din rente også blive på lånet. På Paymarks hjemmeside kan du bruge en låneberegner og se, hvordan din månedlige ydelse bliver ud fra lånebeløb og løbetid. Du kan dermed nemt finde frem til den månedlige ydelse, der passer bedst ind i dit budget.

Fordele og ulemper ved Paymark Finans

Den helt store fordel ved Paymark Finans er den lave rente. For at den laveste rente på dit lån, kræver det dog, at du får en rigtig god kreditvurdering. Gør du ikke det, kan du risikere en rente på op til 26,08%. En anden fordel ved Paymark Finans er kundeservicen. Hvis du har spørgsmål til dit lån, kan du altid kontakte dem mellem 8 – 22 alle dage i ugen. Det giver dig en tryghed, hvis der skulle opstå tvivl undervejs.

Hvis du ønsker at indfri dit lån før tid, koster det dig ikke ekstra. Det er klart en fordel ved Paymark Finans, da det ikke er alle danske låneudbydere, der tilbyder dette. Nogle steder skal du betale et gebyr, hvis du ønsker at indfri dit lån før tid. En anden fordel hos Paymark Finans er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Det skal du ikke gøre, uanset om du vil låne 15.000 kroner eller 150.000 kroner.

En af ulemperne ved Paymark Finans er, at du ikke har mulighed for at låne mindre end 10.000 kroner. Dermed henvender Paymark sig primært til personer, der ønsker at låne et større beløb, og som gerne vil låne penge uden om banken.

Kontakt Paymark Finans

Paymark Finans – en del af D:E:R A/S

CVR: 1916 2494

Åbningstider:

Alle ugens dage fra 8 – 22:00

E-mail: paymarkfinans@paymarkfinans.dk

Tlf: 9999 9333

Det er også muligt at bruge den online chat, hvis du har spørgsmål til et lån.