Nordiclån

Stærke side: Hurtigt svar
Lånebeløb: 50.000 kroner
Løbetid: 80 måneder

Hos Nordiclån er deres force helt klart at de er super hurtige til at give dig svar på din ansøgning. Du kan derfor hvis det haster lidt med at få pengene ind på din nemkonto, med fordel ansøge hos Nordiclån for at have pengene hurtigt. Når du ansøger som et lån hos Nordiclån så har du dit svar indenfor 1 time.

Der skal ikke stilles nogen sikkerhed

Når du ansøger om et lån hos Nordiclån så skal der ikke stilles nogen sikkerhed for det lån som der bliver optaget. Der skal ikke foretages nogen kreditvurdering. Det betyder at det lån som der bliver optaget kan optages meget hurtigere end hvis det var at man skulle igennem den konventionelle process. Når man ikke skal kreditgodkendes, så går hele processen meget hurtigere. Hvilket er derfor at du kan have din penge stort set allerede med det samme når du ansøger om et lån hos Nordiclån

Juster flere parametre på dit lån hos Nordiclån

Når man vælger at bruge Nordiclån som udbyder for det lån man godt kunne tænke sig at optage, så er der mange parametre som man har mulighed for at stille på når man ansøger om et lån hos dem. Parametre såsom rente, løbetid, og lånebeløb. Du har altså muligheden for at skræddersy dit lån ligesom det er at du gerne vil have det.

God dansk kundeservice

Hos Nordiclån har de en god dansk kundeservice som man kan ringe til hvis det er sådan at man har nogle spørgsmål til deres lån. Der er både mulighed for at ringe eller skrive til dem. De er meget gode til at hjælpe en med at få optaget det helt rigtige lån.