Lendon

Hos Lendon har du mulighed for at tage 3 forskellige lån. Du kan vælge mellem en kassekredit, afdragslån eller et kviklån. Er du ny kunde, kan du låne op til 6.000 kroner uden renter og gebyrer de første 30 dage. Her på siden kan du blive klogere på nogle af de fordele og ulemper, der er ved at tage et lån ved Lendon.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

For at kunne blive godkendt til at tage et lån hos Lendon, skal du som låntager leve op til en række krav:

  • Du må ikke være registreret i Ribers eller i Debitor Registret
  • Du skal have et NEM-id
  • Du skal have et dansk CPR-nummer
  • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark
  • Du skal være over 21 år
  • Aktiv e-mail-adresse & dansk telefonnummer

Kravene hos Lendon ligner i høj grad de krav, som du møder hos andre danske låneudbydere. Det eneste sted hvor Lendon skiller sig ud er ved aldersgrænsen på 21 år. Det er klart i den høje ende, da det er muligt at finde låneudbydere, der udbyder lån til personer på 18 eller 19 år.

Få lån med hurtig udbetaling ved Lendon

Vælger du at få en kassekredit ved Lendon eller tage et afdragslån, vil du have pengene på din konto senest den næstkommende hverdag. Ansøger du inden for Lendons åbningstid, kan du i nogle tilfælde have dem allerede samme dag, da Lendon udbetaler penge hvert 30. minut.

Vælger du kviklånet hos Lendon, er der en betænkningstid på 48 timer. Underskriver du låneaftalen, vil de lånte penge blive udbetalt til din konto med det samme, når de 48 timer er gået. Hvis du står og mangler penge her og nu, vil det altså ikke være kviklånet, der er den bedste løsning. Udbetalingen er nemlig hurtigere på afdragslånet og kassekreditten. Dog skal du være opmærksom på, at prisen også ændrer sig.

Hurtig og nem ansøgning online

På Lendons hjemmeside kan du hurtigt få et overblik over de aktuelle vilkår for de 3 lån, som de tilbyder. Det er også online, du ansøger om lånene. Det gør du gennem deres online ansøgningsformular, som bruges til din kreditvurdering. I kreditvurderingen kigges der på, hvor god din evne er til at betale et lån tilbage. Vurderes du ikke kreditværdig, vil du blive afslået til at låne penge. Ønsker du stadig at låne, kan du overveje at få en person mere på låneaftalen. Naturligvis skal du bare være opmærksom på de konsekvenser, dette kan medføre. En anden mulighed er at prøve lykken ved en anden låneudbyder.

God kundeservice ved Lendon

Lendon har en god kundeservice, hvor du altid kan skrive eller ringe ind, hvis du har spørgsmål til et nyt eller gammelt lån. Ændrer din økonomiske situation sig og får derfor problemer med at betale lånet tilbage, kan du altid ringe til Lendon, der sidder klar til at hjælpe med en løsning. Lendon kan træffes via nedenstående informationer:

Telefon: 4422 4664

Info@lendon.dk

Åbningstider:

Hverdage: 8 – 18:00

Lørdag: 10 – 15:00

Lendon har desuden en livechat, hvor du kan få svar på dine spørgsmål med det samme.