Leasy Minilån

Stærke side: Bedst anmeldte
Lånebeløb: 10.000 kroner
Løbetid: 36 måneder

Leasy Minilån har eksisteret længe, og er derfor også et af de mest valgte lån hos de danske forbrugere af kviklån. Der er altså rigtig mange som før har lånt penge hos dem. Og der findes derfor mange anmeldelser af deres service, så du er sikker på at kvaliteten er i top. Hos Leasy Minilån er der rigtig mange fordele som du som forbruger kan nyde godt af. Se med her nedenunder for at læse om det gode ved at optage et kviklån hos Leasy Minilån.

14 dages returret. Lige meget hvilket lån eller produkt

Hos Leasy Minilån tilbyder de dig 14 dages returret. Det betyder at du kan levere dit produkt eller lån tilbage. Det lyder måske dumt at levere et lån tilbage. Men det har du altså mulighed for hos Leasy Minilån.

Leasy Minilån er kendt fra TV

Leasy Minilån er et af de bedst anmeldte kviklån der findes på det danske marked for kviklån. Vi kender dem også fra TV, hvor du sikker kender til Peter som levere og installere. Det betyder derfor også at Leasy Minilån kan give dig finansiering på diverse hårde hvidevarer, samt elektronik.

Skræddersy dit kviklån

Du kan skræddersy dit kviklån inde på Leasy Minilån. Du har mulighed for at vælge hvor mange penge du godt kunne tænkte dig at låne, samt i en hvor lang periode du gerne vil afbetale på dit lån. På den måde kan du vælge de parametre som passer bedst til dit behov. Hos Leasy Minilån har du mulighed for at låne helt op til 10 tusinde kroner. Hvor lejeperioden kan vælges at være helt op til 36 måneder.

Ansøg med NemID for hurtigere process

Hvis du underskriver din ansøgning med dit NemID så kan du fremskynde din godkendelse. Dermed gør du processen hurtigere og du kan have dine penge tilgængelig på din nemkonto inden for kort tid. Det er nemt og smertefrit at underskrive med dit NemID. Hvilket også er hvorfor vi anbefaler at man vælger at underskrive med NemID. Sådan at man hurtigere kan have sine lånte penge tilgængelig til brug.

Svar inden for 1 time i deres åbningstid

Du har svar på din ansøgning hos Leasy Minilån inden for maksimalt 1 time i deres åbningstid. Det gør at du har hurtigt svar på din ansøgning om at låne penge. Står du derfor i en situation hvor du hurtigt har brug for penge, så kan du benytte dig af Leasy Minilån, da de er hurtige til at svare på din ansøgning.

Dit kviklån kan indfries uden indfrielsesgebyr

Hvis du ønsker at indfri dit lån, så kan du gøre det uden at der kommer nogen indfrielsesgebyr. Det betyder at du kan optage et lån med henblik på at betale det tilbage efter kort tid, for så at spare en masse kreditomkostninger. Denne metode er smart at anvende, hvis man låner penge for at dække sig ind sidst på måneden. Når man så har fået løn igen, kan man indfrie sit kviklån hos Leasy Minilån uden at det koster noget.

Få råd om god økonomi

Inde på Leasy Minilån kan du finde gode råd omkring hvordan man skaber en god økonomi. Her kan du finde information omkring flere ting. Du kan blandt andet finde ud af hvordan du skal kende dit rådighedsbeløb. Samt hvordan du kan planlægge din økonomi ved at lægge budgetter. Det kan være en god ting, som er med til at holde styr på din fremtidige økonomi. Vi anbefaler helt klart, hvis du er interesseret i at tage et kig på deres gode råd.