Lånlet

Lånlet er en etableret dansk låneudbyder, hvor du har mulighed for at låne mellem 7.000 og 75.000 kroner med en løbetid på op til 72 måneder. Renten hos Lånlet er per 15/12 2018 på mellem 14,85% og 29,85%, og den bestemmes ud fra din endelige kreditvurdering. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån hos Lånlet, og det kan gøres nemt og hurtigt via deres hjemmeside. Her kan du også bruge deres låneberegner, hvor du kan justere løbetiden og lånebeløbet.

Lån som 18-årig hos Lånlet

Lånlet er en af de få danske udbydere af forbrugslån, der tilbyder lån til 18-årige. Hos langt de fleste udbydere, skal du nemlig være over 20 år. Det skal du ikke hos Lånlet. Ud over at være over 18 år, skal du også have fast adresse i Danmark, og du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret. Samtidig stilles der krav om, at du har en fast indkomst.

Hurtig udbetaling

Lånlet udbetaler penge alle hverdage kl. 14. Det betyder, at du har pengene stående på din konto allerede den næstkommende hverdag. Står du derfor og mangler penge nu og her, kan du altså låne penge med en kort udbetalingstid ved Lånlet. Hos Lånlet modtager du samtidig svar på din ansøgning inden for 15 minutter. Hele processen omkring det at låne penge er altså virkelig hurtig, og det gør Lånlet attraktiv som låneudbyder i forhold til de traditionelle danske banker.

Ikke nok med at udbetalingen er hurtig, så er der heller ingen rådgivere, der blander sig i, hvad du skal bruge pengene til. Du bestemmer helt selv over de penge, du låner. Du kan både bruge dem på en rejse, en uforudset udgift eller noget helt tredje. Det er helt op til dig.

Basisbank står bag Lånlet

Bag Lånlet står den danske internetbank Basisbank, der har mange års erfaring med at udbyde lån på det danske marked. Det er din garanti for, at du får en låneudbyder, hvor der er orden i tingene, og hvor du ikke behøver at bruge unødvendig energi på diverse problemer.

Når du tager et lån ved Lånlet, har du mulighed for at ansøge om at forhøje dit lån. Det kræver dog, at du er kunde i forvejen. Det er en mulighed, som du ikke finder ved mange andre danske udbydere af privatlån.

Kontakt Lånlet

Hvis du har spørgsmål til et nyt eller eksisterende lån, sidder Lånlet altid klar til at hjælpe dig. Firmaet kan træffes via nedenstående oplysninger:

adm@laanlet.dk

Tlf. 7020 5822

Åbningstider:

Hverdage: 8 – 21:00 (udbetaling hver dag kl. 14:00)

Weekend: 10 – 17:00