Kvikto

Kvikto er en nyere dansk online kreditudbyder. Hos Kvikto har du mulighed for at få en kredit på mellem 3.000 og 15.000 kroner. Oprettelsesgebyret er på 495 kr, men ellers er der ikke noget fast månedligt afdrag ud over en rentebetaling på 12,5%. Du bestemmer altså selv, hvordan du vil afdrage på kreditten inden for den 12 måneders løbetid.

Intet krav om sikkerhed

Det gode ved en kredit ved Kvikto er, at der ikke bliver stillet krav om sikkerhed for kreditten. Det er et krav, der typisk ses hos bankerne, men som kun få danske online låneudbydere benytter sig af. Når du ikke skal stille sikkerhed for kreditten, kan du også forvente, at renterne er en smule højere, end hvad de er i banken.

Fleksibel kredit hos Kvikto – afbetal i dit tempo

En af de store fordele ved at vælge Kvikto er, at der ikke er noget fast månedligt afdrag, ud over en rentebetaling på 12,5%. Det betyder, at du kan afdrage i dit eget tempo. Det kan være særligt fordelagtigt, hvis din indkomst er højere i enkelte måneder. Dog skal du være opmærksom på, at der tilskrives renter hver måned, og afbetaler du derfor ikke på kreditten, bliver kreditten hurtigt blive meget dyr.

Ansøg nemt online

Hos Kvikto kan du nemt og hurtigt ansøge om en kredit online gennem deres ansøgningsformular. På hjemmesiden kan du desuden nemt og hurtigt danne dig et overblik over prisen via den online låneberegner. Hele ansøgningsprocessen foregår i 3 simple trin:

  1. Vælg et kreditbeløb
  2. Udfyld ansøgningen & underskrive med dit NemID (få svar på din ansøgning på blot 10 sekunder)
  3. Du modtager pengene senest næstkommende hverdag

Undervejs er du ikke i dialog med nogle rådgivere, og pengene kan du bruge til lige præcis det, som du går og drømmer om.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Selvom Kvikto udbyder kreditter på op til 15.000 kroner, er det ikke sikkert, at du kan få så meget i kredit. Det beløb du kan få udbetalt, afhænger nemlig af din kreditvurdering. Kvikto kigger blandt andet på følgende parametre:

  • Din indkomst
  • Alder (Det er et krav, at du er over 21 år)
  • Om du står i RKI
  • Dine boligforhold

Vurderes du ikke kreditværdig, vil Kvikto afslå din ansøgning om en kredit ved dem.

14 dages fortrydelsesret

Når du får en kredit hos Kvikto, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver låneaftalen. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du være opmærksom på, at du skal betale hele lånebeløbet tilbage + påløbende renter. Når du indsendt din fortrydelse, skal Kvikto modtage pengene inden for 30 dage.

Kundeservice hos Kvikto

Hvis du har spørgsmål til en kredit hos Kvikto eller til en eksisterende kredit, kan du altid kontakte Kvikto i deres åbningstid. De har åbent alle hverdage mellem 9 – 17. Her kan du kontakte dem telefonisk på 7077 7750 eller på mail kontakt@kvikto.dk.