Kronelån

Stærke side: Hurtig udbetaling
Lånebeløb: 20.000 kroner
Løbetid: 3-90 måneder

Kronelån er dansk udbyder af kviklån. Som ny kunde har du mulighed for at låne op til 8.000 kroner, mens du som eksisterende kunde kan låne helt op til 15.000 kroner med en årlig fast rente. Kronelån er kendt for sin hurtige behandlingstid af låneansøgninger. Hvis du ansøger i Kronelåns åbningstid, kan du nemlig have de lånte penge på din konto inden for 30 minutter. Dette forudsætter naturligvis, at du bliver godkendt til lånet.

Kronelån tilbyder attraktiv løbetid på lån

En af de ting der gør Kronelån attraktivt er den lange løbetid på lånet. Du bestemmer helt selv, hvor lang en tilbagebetalingsperiode, du ønsker på dit lån. Du har en minimumsbetaling hver måned, som du selvfølgelig skal overholde. Hvis du gerne vil indfri dit kviklån før tid, kan du sagtens gøre dette. Det koster ikke ekstra, hvis du gerne vil indfri lånet før tid. Her kræver andre af de danske låneudbydere et gebyr ved for tidlig indfrielse.

Ansøg let hos Kronelån

Kronelån har en yderst brugervenlig ansøgning, hvor det rigtig nemt at ansøge om et kviklån. På hjemmesiden står alt den nødvendige information, så du som udgangspunkt ikke behøver at kontakte Kronelån med tvivlsspørgsmål. Du kan hurtigt få et overblik over tilbagebetalingsbeløbet, ÅOP, debitorrenten samt kreditomkostningerne. Det er oplysninger der er helt essentielle, når du skal kende lånets pris.

Ansøgningen foregår i 4 lette trin.

 1. Du vælger det ønskede lånebeløb. Du kan låne fra 100 kroner og op til 15.000 kroner hos Kronelån, hvis du er eksisterende kunde. Er du ny kunde, kan du låne fra 100 kroner og op til 15.000 kroner. Du kan via hjemmesiden let vælge det beløb, du gerne vil låne.
 2. Udfyld din låneansøgning. Når du har fundet det beløb, du gerne vil låne, skal du udfylde låneansøgningen. I ansøgningen opgiver du blandt andet dit navn og adresse. Ud fra din låneansøgning laver Kronelån en kreditvurdering, hvor dine endelig vilkår for lånet beregnes. Er din kreditvurdering ikke god nok, bliver du afvist til lånet.
 3. Underskriv din ansøgning. For at Kronelån kan indhente de nødvendige oplysninger til kreditvurderingen, skal du underskrive låneansøgningen med dit NEM-ID.
 4. Modtag svar på din ansøgning. Et par minutter efter din ansøgning er indsendt, får du svar på din ansøgning. Bliver du godkendt, kan du godkende låneaftalen. Godkender du dit lån hos Kronelån, vil du have pengene til rådighed inden for 30 minutter, såfremt du ansøger i deres åbningstid.

Hvilke krav har Kronelån?

For at kunne blive godkendt til at låne penge af Kronelån, er der en række krav, du skal leve op til. Disse krav er meget lig kravene hos størstedelen af de danske udbydere af lån.

Kravene du skal leve op til, er mere specifikt:

 • Være mellem 19 og 75 år.
 • Dansk statsborger og have et gyldigt CVR-nummer.
 • Folkeregisteradresse i Danmark
 • Have et NEM-ID
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.
 • Have et dansk telefonnummer og en e-mailadresse.
 • Du skal have en Nemkonto i en dansk bank. Det er til denne konto, at dine penge bliver udbetalt.

Hvorfor skal jeg vælge Kronelån?

En af de helt store fordele ved at låne penge hos Kronelån er, at det er nemt og hurtigt. Samtidig så er udbetaling blandt landets hurtigste. Står du derfor og mangler penge her og nu, så er Kronelån en rigtig god låneudbyder. En af ulemperne ved Kronelån er, at du kun har mulighed for at låne 8.000 kroner, hvis du er ny kunde. Skal du bruge flere penge, skal du altså finde en anden låneudbyder. Samtidig så er lånets ÅOP i den høje ende. Til gengæld har du mulighed for at vælge en lang tilbagebetalingsperiode, hvilket kan gøre afbetalingen mere komfortabel.

Kontakt Kronelån

Kronelån ApS – en del af Capitolia ApS

CVR: 38 14 60 41

Åbningstider: Hverdage fra 8:00 – 18:00

Telefon: 44 22 90 80

E-mail: kundeservice@kronelån.dk

Du kan også kontakte Kronelån gennem deres livechat.