Kassekreditten

Kassekreditten er en nyere låneudbyder på det danske marked. Hos Kassekreditten har du mulighed for at få en kredit på mellem 3.000 og 15.000 kroner. Et lån hos Kassekreditten er ikke det samme som ved et traditionelt forbrugslån. Lånet fungerer nemlig mere som en kredit og er perfekt for dig, der kan have behov for at trække over i enkelte perioder, og som samtidig ønsker en fleksibel afbetaling. På baggrund af din ansøgning vurderer Kassekreditten, hvor mange penge du kan få i kredit. Godkendes du, har du mulighed for at hæve et variabelt beløb op til det maksimum, du er blevet givet. Kassekreditten er en ny og smart måde at tænke kredit på.

Større økonomisk sikkerhed med Kassekreditten

I og med at Kassekredittens lån ikke fungerer helt som et almindeligt forbrugslån. Kredit hos Kassekreditten er for dig, der har følgende behov:

  • Du behøver ikke at bekymre dig om regninger, du ikke kan betale. Du kan gøre brug af dit ”overtræk”, såfremt det bliver nødvendigt.
  • Du får en større økonomisk buffer, hvis du for eksempel bliver ramt af en mekanikerregning.
  • Du slipper for en sur bankrådgiver, der ikke er interesseret i, at du overtrækker din konto.

Det er naturligvis ikke gratis at have kredit hos Kassekreditten. Når du gør brug af din kredit, kommer der naturligvis renter på, og du skal selvfølgelig også betale beløbet tilbage igen. Samtidig er der et oprettelsesgebyr, som du skal betale ved etableringen af din kredit. Oprettelsesgebyret er per 29/11 2018 på 495 kroner.

Når du har kredit hos Kassekreditten, kræves det heller ikke, at du tilbagebetaler kreditten over et forudbestemt antal måneder. Så snart du har gjort brug af din kredit, skal du blot betale renterne og gebyrerne. Ønsker du at vente en måned eller to med at betale de lånte penge tilbage, så bestemmer du helt selv det. Som udgangspunkt kan du kan du have din kredit i 12 måneder, før den skal betales tilbage.

Attraktiv rente & hurtig svartid

Ansøgningen foregår online via Kassekredittens hjemmeside. Her kan du bruge hjemmesidens låneberegner til at vælge det lån, der passer dig bedst. Herefter indsender du din låneansøgning og giver adgang til eSkat, så du kan blive kreditvurderet. Dine endelige lånevilkår og dit kreditbeløb bestemmes på baggrund af din kreditvurdering. Er den tilbudte kredit god nok, så underskriver du låneaftalen med dit NemID, og du får udbetalt din kredit næste hverdag.

Kassekreditten tilbyder en attraktiv rente på 12,5%, når du har kredit ved dem. Det er yderst konkurrencedygtig rente sammenlignet med andre selskaber, der tilbyder kredit. Renter hos Kassekreditten fungerer på den måde, at du kun betaler renter af det beløb, som du rent faktisk bruger. Har du blot nogle penge stående på din konto, skal du altså ikke betale renter af dem.

Kontakt Kassekreditten

Kassekreditten er en online låneudbyder. Alt foregår derfor online. Det gælder alt lige fra ansøgningen til support. Det betyder også, at du slipper for lange rådgivningsmøder nede i banken, hvor du skal argumentere for, hvorfor du har brug for en kredit. Det blander Kassekreditten sig nemlig ikke i. Du kan bruge pengene på lige præcis det, du ønsker.

Ønsker du at komme i kontakt med Kassekreditten, kan det ske via nedenstående oplysninger:

Åbningstider:

Mandag – fredag: 09:00 – 17:00

Tlf. 7170 1060

E-mail: info@kassekreditten.dk