Føniks Privatlån

Stærke side: Vælg selv din månedlige ydelse
Lånebeløb: 100.000 kr.
Løbetid: 108 mdr.

Hos Føniks Privatlån kan man låne på en fleksibel måde. Der er mulighed for at man selv kan bestemme sine månedlige ydelse igennem deres ansøgnings formular. Når du ansøger om et lån, bliver du præsenteret for 3 forskellige lån. Forstået på den måde at du bliver præsenteret for 3 forskellige lån med den samme udbetaling. Det eneste som der er til forskel, det er den månedlige ydelser og hvor lang en afdrags periode du har på dit lån. Renten er nemlig fast ligemeget hvilket lån som du vælger.

Lav fast rente for alle

Ligemeget hvor stort eller lille et lån du ansøger om som vil det altid være den samme rente som du får tilbudt ved Føniks Privatlån. De har nemlig lavet det sådan at lige meget hvor meget du justere på dit lån, så vil det altid være den samme rente som er gældende. Om du har valgt at have dit lån over 12 eller 24 måneder, så er det den samme rente som du har fået på dit lån. Det giver den fordel at det er meget enkelt at vide hvad rente er, fordi at den er fast. Det betyder at man ikke skal sidde og tænke over hvad rente mon vil blive nu. Man kan derfor fokusere mere på det afdrag som man gerne vil lave. Det kan gøre mindre ved at man bruger en længere periode til at afdrage over. Så hvis man har brug for lidt mere luft i budgettet, så kan man nemt bare vælge en længere afdragesperiode.

Sikker og nem ansøgning med nemid

På Føniks Privatlån har de en hjemmeside som er meget nem at finde rundt på. Det gør det også nemmere at optage et lån hos dem. Selve ansøgnings processen er også super nem, og du har mulighed for at ansøge med et nemid, hvilket gør det endnu nemmere samt sikkert. Her er det f. eks. meget rart at vide at det er et sikkert lån man optager, hvilket man som låne ansøger bliver sikret når man vælger at ansøge med sit nemid. Hos Føniks Privatlån sidder de klar til at svare på dine spørgsmål imellem klokken 08 og 22 i hverdagene, hvilket betyder at der altid er hjælp at hente hvis der er noget som man ikke kan finde ud af, eller hvis man gerne vil vide noget mere omkring deres lån.

Hurtigt lån med pengene på kontoen inden for 1 dag

Selve ansøgningen er super nem. Den tager kun 5 minutter at lave, så der er ingen undskyldning for at det tager for lang tid, man kan endda ansøge fra sin mobil, så man kan nemt ansøge imens at man er på farten. Når  man laver en ansøgning ved man stort set med det samme om man er blevet godkendt eller ej. Fra man ansøger til man har pengene på sin konto, der går der højest 24 timer. Derfor når du ansøger hos Føniks Privatlån, så skal du ikke vente længe på at modtage dit lån, ligesom at du ville skulle ved de mere konventionelle banker.

Det som der er rigtigt fedt med Føniks Privatlån, det er at de er så gennemsigtige, og det er nemt at gennemskue hvilke lån som tilbyder hvad. Derudover, så har de rigtige mange gode anmelder på diverse sites og sociale medier, hvilket gør at man føler sig tryg ved at anvende dem. Når man kan se at andre har haft en positiv oplevelse ved dem. Derfor kan vi varmt anbefale dem, og vi er sikker på at du også vil få en god oplevelse hos Føniks Privatlån.