Ferratum

Stærke side: Ingen etableringsgebyr
Lånebeløb: 15.000 kroner
Løbetid: 12 måneder

Ferratum er en af de nye spillere på det danske marked. Det betyder dog ikke at de ikke ved hvad de laver. Det har nemlig eksisteret længe i udlandet. Hos dem er dem muligt at lån penge uden at skulle betale nogle etableringsgebyr. Ferratum tilbyder dig at lån penge i en periode helt op til 12 måneder. Hvor du har mulighed for at låne op til 15 tusinde kroner sikkert og hurtigt. Deres service er stort brugt i udlandet med stor tilfredshed hos Ferratum udenlandske kunder.

Over 2 millioner tilfredse kunder i 22 lande.

Som nævnt så har Ferratum eksisteret i udlandet længe før at de kom til Danmark. Derfor så er deres låneservice med kviklån allerede anvendt af mange tusinde verden over. Hos Ferratum er der over 2 millioner tilfreds kunder, som er spredt demografisk ud på 22 lande verden over. Du kan derfor trygt anvende Ferratum velvidende, at deres service også blive brugt af mange andre som elsker at gøre brug af kviklån.

Venlig online support i øjenhøjde med deres kunder.

Ferratum har en meget venlig kundeservice, som sidder klart til at svare på de spørgsmål du måtte have. Hvis du ikke har kunne finde den fornødne information nogle steder på deres siden, så tøv ikke med at skrive til dem. Hvis du har mod på det, så er der også mulighed for at du kan ringe til dem og tage en snak med dem. Hvis du er for genert til det, kan du kontakte dem via. deres online support. Sidst men ikke mindst, hvis du ikke har tid til at skrive med dem lige nu på deres online support, så har du selvfølgelig også muligheden for at skrive en email til dem, som de kan besvare tilbage. På den måde behøver du ikke at skrive med dem lige med det samme, og du kan tage det helt i dit eget tempo.

Dine oplysninger er i sikre hænder.

Hos Ferratum går de meget op i sikkerhed, netop fordi at de har med personlige oplysninger at gøre. Hvis du optaget et kviklån ved Ferratum kan du vide dig sikker på at dine oplysninger ikke havner hos nogle andre. Du er i gode hænder hos Ferratum.

Kviklån med fokus på at være omkostningseffektiv.

Hos Ferratum ved de godt at deres kunder er ude på at låne penge hurtigt og nemt. Samtidig med at de ved at deres kunder også har fokus på omkostnings aspektet af at låne penge. Derfor har de valgt at lave deres kviklån omkostningseffektive ved at gøre sådan at der ingen etableringsgebyr er på deres kviklån. Du kan altså låne helt op til 15 tusinde kroner i en periode på 12 måneder, uden at det skal koste dig noget som helst.

Hvor kommer mine penge hen efter jeg har lånt dem.

Når du har optaget et kviklån på Ferratum så kommer dine penge ind på din nemkonto. Hvor de vil være tilgængelige kort tid efter at du har optaget dit kviklån. Så snart at du kan se at pengene står på din nemkonto, så er det dine. Det betyder derfor at de penge som du har modtaget fra Ferratum, dem kan du anvende som du har lyst til. Du skal altså ikke fortælle Ferratum hvad du har tænkt dig at bruge dine lånte penge på. Du skal bare sørge for at betale dem tilbage, efter den aftale som du har indgået med dem. Så længe du gør det, så er Ferratum fuldstændig ligeglad med hvad du anvende dine lånte penge til.