Bonuslån

Stærke side: Hurtig udbetaling
Lånebeløb: 10.000 kroner
Løbetid: 120 dage

Låner du penge hos Bonuslån, har du mulighed for at låne op til 10.000 kroner til en løbetid på enten 120 dage eller 153 dage. Jo længere løbetid du vælger, jo højere bliver kreditomkostningerne også ved lånet. Det er nemt at ansøge om et lån hos Bonuslån via deres online låneberegner. Har du behov for hjælp under ansøgningsprocessen, kan du få hjælp enten telefonisk eller gennem livechatten på hjemmesiden.

Lån let penge hos Bonuslån

Når du låner hos Bonuslån, foregår ansøgningen online i 3 nemme trin:

  1. Du opretter en bruger hos Bonuslån og udfylder låneansøgningen.
  2. Du bekræfter låneansøgningen med dit NemID. Det giver udbyderen mulighed for at indhente oplysninger om din indkomst og eventuelt offentlig støtte.
  3. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Ansøger du i åbningstiden, kan du forvente at have pengene stående på din konto inden for cirka 1 time.

Bonuslån har en yderst brugervenlig hjemmeside, hvor du har mulighed for at ansøge uanset, om du sidder på tablet, mobil eller PC.

Få et billigere lån med automatisk tilbagebetaling

Som noget unikt har du mulighed for at få et billigere lån, hvis du tilmelder dit lån automatisk tilbagebetaling. Det kan du enten gøre med dit kreditkort eller via PBS. Per 28/11 2018 har du mulighed for at ændre renten fra 28% til 18%. Når du tilmelder dit kreditkort eller betaler gennem PBS, bliver lånet per automatik opdelt i 4 tilbagebetalingsrater. Du skal derfor slet ikke foretage dig andet end at nyde de penge, du lige har lånet.

Ønsker du ikke at gøre brug af automatisk tilbagebetaling, så kan du også betale de månedlige afdrag med kreditkort ved at logge ind på din profil hos Bonuslån. Du kan også betale lånet tilbage via bankoverførsel.

Fordele og ulemper ved Bonuslån

En af de helt store fordele ved Bonuslån er, at du har mulighed for at få en lavere rente, hvis du tilmelder lånet til automatisk betaling. Samtidig er det utrolig nemt at ansøge om et hurtig lån, hvis du står og mangler penge her og nu. Som noget unikt udbetaler Kronelån penge i weekender og på helligdage. Det er ikke alle danske låneudbydere, der tilbyder dette. Ansøger du enten i weekender eller helligdage, kan du dog forvente at skulle vente længere tid på dine penge. Ansøger du i åbningstiden, har du som regel pengene udbetalt inden for 1 time.

Ulemperne ved Bonuslån er klart den korte løbetid. Du kan vælge en løbetid på enten 120 eller 153 dage. Jo længere løbetiden er, jo dyrere bliver lånet også. Det er ikke en lang løbetid sammenlignet med andre låneudbydere i Danmark. Du kan sagtens finde låneudbydere, hvor du har mulighed for at få en løbetid på over 1 år.

En anden ulempe ved Bonuslån er den høje ÅOP. ÅOP er per 28/11 2018 minimum 761,54% ved en længde på 120 dage. Vælger du en længde på 153 dage, bliver lånets ÅOP 2.518,69%. Bonuslån er derfor relativt dyrt i forhold til andre udbydere herhjemme.

Sådan kommer du i kontakt med Bonuslån

Bonuslån har en rigtig fin kundeservice, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål i forbindelse med at låne penge hos dem.

Bonuslån ApS

CVR: 39595044

E-mail: info@bonuslaan.dk

Telefonnummer: 8844 0032

Åbningstider:

Mandag – fredag: 9 – 18:00

Weekender: 9 – 16:00

Bonuslån har også en livechat, hvor du kan kontakte dem i åbningstiden.