Basisbank

Basisbank er en dansk online bank, der har været på det danske lånemarked siden år 2000. Hos Basisbank har du som låntagere mulighed for at tage et privatlån, et billån eller et samlelån. Basisbank adskiller sig dog fra de traditionelle danske låneudbydere. Basisbank fungerer nemlig også som bank, hvor du har mulighed for at få en konto og et kreditkort. Du kan blandt andet få en lønkonto og en budgetkonto hos banken.

Basisbank er for dig der vil låne et større beløb

Basisbank tilbyder lån på mellem 30.000 og 500.000 kroner med en løbetid på mellem 12 og 180 måneder. Debitorrenten hos Basisbank er yderst konkurrencedygtig sammenlignet med andre udbydere. Renten går nemlig fra 19,95% og helt ned til 4,95%. Hvilken rente du tilbydes, kommer an på din kreditvurdering. Jo bedre kreditvurdering, jo lavere rente vil du også få.

Det der adskiller banken fra andre banker på markedet er, at du som udgangspunkt ikke skal stille sikkerhed for dit lån. At du ikke skal stille sikkerhed for lånet har den fordel, at låneprocessen er nem og hurtig, og der er samtidig ingen omkostninger i forbindelse med tinglysning af det, du gerne vil stille i sikkerhed for lånet. Når du låner penge hos Basisbank, foregår det hele online i 3 simple trin:

  1. Vælg hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor lang løbetiden skal være
  2. Underskriv låneansøgningen med dit NemID
  3. Bliver du godkendt udbetales pengene med det samme

Basisbank tilbyder et attraktivt samlelån

Hvis du har gæld hos flere forskellige kreditorer, tilbyder Basisbank at samle din gæld hos dem i et samlet lån. Det betyder, at det bliver langt mere overskueligt, fordi du kun skal forholde dig til en kreditor. Har du meget dyr gæld som for eksempel et forbrugslån, så er der også en chance for, at din gæld bliver billigere, hvis du samler den hos Basisbank.

Banken tilbyder nemlig nogle rigtig attraktive renter. Når du skal ansøge om et samlelån, kan du bruge bankens online beregner, hvor du kan skrive den gæld ind, som du gerne vil samle. Du vælger også løbetiden, og kan ud fra dette se, hvor meget du skal afdrage om måneden. Et rigtig smart værktøj der gør det overskueligt for dig at samle din gæld.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

For at kunne blive godkendt til et lån hos Basisbank, er der en række krav, som du skal opfylde. Dem kommer vi ind på nedenfor:

  • Du skal være over 18 år
  • Din bopæl skal være dansk
  • Du skal have en fast indkomst
  • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret

Mange danske udbydere af lån tilbyder ikke lån til 18-årige, ligesom Basisbank gør. Er du ung med fast indkomst, og kunne du tænke dig at låne penge? Så kan Basisbank være et rigtig godt bud på en låneudbyder.

Kontaktoplysninger

Basisbank har en rigtig god kundeservice, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål til et lån eller et af bankens andre produkter. Basisbank kan kontaktes via nedenstående oplysninger.

Basisbank A/S

CVR: 2521 3483

Tlf. 7022 0929

E-mail: Kundecenter@basisbank.dk