Bank Norwegian

Stærke side: Stort lånebeløb
Lånebeløb: 400.000 kroner
Løbetid: 80 måneder

Hos Bank Norwegian kan du låne helt op til 400 tusinde kroner. De henvender sig derfor til lidt et andet segment af kviklån, hvor du kan lån penge til større formål. Her har du altså mulighed for at finansiere f. eks. en båd eller en bil med et lån fra Bank Norwegian. Netop fordi at de har fokus på det segment som gerne vil låne lidt flere penge end de normale kviklån lån beløber, så er det at foretrække at låne hos Bank Norwegian, da det netop er billigere at låne større beløb ved dem fremfor andre steder.

Har du et projekt som skal finansieres?

Bank Norwegian henvender sig til de kunder som står med et projekt de mangler finansiering til. Det kan være at man er i gang med at bygge et udhus, hvor man ikke kan finansiere alle omkostningerne forbundet med det. Her tilbyder Bank Norwegian at man kan gå ind hos dem og ansøge om et forbrugslån til en fast lav rente.

Rente fra 4,99%

Bank Norwegian tilbyder en yderst attraktiv lav rente fra kun 4,99%. Vi er derfor rigtigt tæt på det konventionelle lån som vi kender nede fra vores egen bank af. Det kan også godt sammenlignes med et konventionelt lån, men med alle de fordele som kan har godt af ved et kviklån. Bank Norwegian kombinere det bedste fra 2 verdener. Det giver dig som kunde et super produkt som du kan anvende for at finansiere projekter, som du gerne vil have til verden, for en rigtig lav rente. Bank Norwegian er med til at gøre det nemmere for private at låne penge til alle mulige formål, som de gerne vil have realiseret.

Saml alle dine kviklån hos Bank Norwegian

Netop fordi at Bank Norwegian tilbyder dig at du kan låne helt op til 400 tusinde kroner til en fornuftig rente, så kan du faktisk gøre brug af Bank Norwegian til at saml alle dine kviklån. Hvis du har fået optaget flere kviklån, kan du med fordel optaget et stort lån hos Bank Norwegian for at betale alle dine små mindre lån tilbage. På den måde får du samlet alt din gæld hos en kreditor. Det lyder måske som en dårlig manøvre at optage endnu et lån for at betale dine andre lån tilbage. Men det kan faktisk godt betale sig. Fordi at Bank Norwegian kan tilbyde dig en rente som er attraktiv i forhold til alle dine andre små individuelle lån. Udover at du vil spare penge ved at samle dine kviklån et sted. Så er det også med til at skabe overblik, som er en essentiel del af at kunne få sin økonomi til at hænge sammen. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring denne procedure, så kan du kontakte Bank Norwegian på deres online support. De er meget nemme at snakke med.

Hvem kan ansøge om et lån hos Bank Norwegian

Det er dog ikke alle som kan ansøge hos Bank Norwegian. Man skal opfylde nogle krav som er som følgende. For det første så skal du have adresse i Danmark, for at kunne optage et lån hos Bank Norwegian. Derefter skal du have et fast arbejde. Det vil sige, at hvis du ikke har noget arbejde, så er du ikke egnet til et lån hos Bank Norwegian. Som den tredje og sidste ting på listen, så har de et krav om at du ikke er registreret i RKI. Hvis du ikke ved hvad RKI er, så kan du læse mere om det på vores side her om RKI.