Aurora Lån

Aurora Lån er en nem og hurtig måde at låne på, hvis du står i RKI eller i Debitor Registret. Aurora Lån er faktisk en af de eneste udbydere herhjemme, hvor det er okay at være registret i et skyldnerregister. Et lån hos Aurora Lån er da også en smule anderledes end et traditionelt forbrugslån. Det er nemlig et kautionistlån, hvor du får en person til at kautionere for dig. Det kan være en ven, din partner eller et familiemedlem.

Selvom det lyder som en besværlig proces, så er det faktisk en hurtig måde at låne på. Aurora Lån kan nemlig udbetale pengene på 24 timer, hvis hele processen går som den skal.

Lån op til 50.000 kroner

Hos Aurora Lån er det muligt at låne 8.000 – 50.000 kroner. Løbetiden kan du selv justere, og den kan strække sig fra 12 – 36 måneder. Skulle du have lyst at indfri gælden før tid, så koster det ikke ekstra. Jo længere løbetid du vælger, jo dyrere bliver lånet også. Derfor kan det være en god idé at lægge et budget, så du ved præcist, hvor mange penge du kan betale af hver måned. På den måde undgår du at betale mindre af, end du kan, ligesom du også undgår at få alt for dyre månedlige afdrag, som du i sidste ende ikke kan betale tilbage.

Lån penge uden gebyr

Som noget unikt er der ingen gebyrer hos Aurora Lån – heller ingen administrationsgebyr. Det er ellers normalt hos mange udbydere af forbrugslån, men sådan er det altså ikke hos Aurora. Når du sparer pengene på gebyr, kan du betale dit lån af hurtigere, og samtidig bliver kreditomkostningerne ved lånet også lavere. På hjemmesiden kan du nemt via låneberegneren se et priseksempel på et lån, alt efter beløb og løbetid. De endelige vilkår for lånet kender du dog først, når du modtager en låneaftale. De er nemlig baseret på kreditvurderingen.

Kunden i fokus

Ved at vælge Aurora Lån, kan du være sikker på at få en långiver, der ønsker dig det bedste. Aurora Lån vil nemlig gøre alt for at hjælpe dig, inden de sender dig rykker, hvis nu du ikke kan betale af på lånet. Naturligvis skal dette ikke ses som en sovepude, men det fortæller meget godt, at Aurora er villige til at hjælpe deres kunder. Samtidig kan du også altid kontakte Aurora Lån, hvis du har spørgsmål til et nyt lån eller et eksisterende et af slagsen. Det kan ske via nedenstående informationer:

Åbningstider:

Man – torsdag: 8:00 – 19:00

Fredag: 08:00 – 17:00

E-mail: hej@auroralan.com

Tlf: 7876 8528