AnnaFinans

Hos AnnaFinans kan du låne fra 3.000 og op til 75.000 kroner, hvis du er over 18 år og har en fast indkomst. AnnaFinans tilbyder en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Ansøgningen er nem, hurtig og foregår 100% online. Efter du har udfyldt din ansøgning, modtager du svar inden for 30 sekunder. Her efter bliver pengene udbetalt til din bankkonto inden for få dage. Ansøger du i åbningstiden, er der en god chance for, at du kan have pengene stående på din konto allerede samme dag.

Lån penge som 18-årig hos AnnaFinans

Det er ikke mange låneudbydere herhjemme, der tilbyder lån til personer under 18 år. Det gør AnnaFinans. Er du under 18 år, har en fast indtægt og har brug for lidt ekstra penge? Så har du altså mulighed for at låne penge ved AnnaFinans. Ud over at være over 18 år, skal du også leve op til en række andre krav for at kunne få lov at låne ved AnnaFinans. De krav er:

  • Dansk bopæl
  • CVR-nummer og NemID
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have en fast indkomst

Dit lån – dine penge

Når du låner penge gennem AnnaFinans, er der ingen rådgivere, der blander sig i, hvad du skal bruge pengene til. Det bestemmer du fuldstændig selv. Et lån hos AnnaFinans kan altså være med til at finansiere et nyt køkken, et nyt fjernsyn, en tandlægeregning eller en mekanikerregning.

Hvad du bruger pengene til, er der ingen, der blander sig i. Hele ansøgningsprocessen foregår online, og du er derfor ikke i kontakt med nogle undervejs i ansøgningsprocessen.

Så let er det at låne penge ved AnnaFinans

Når du skal låne penge hos AnnaFinans, foregår ansøgningen i 3 simple trin:

  1. Du udfylder låneansøgningen online på AnnaFinans.dk
  2. Du får svar på din ansøgning inden for 30 sekunder
  3. Er du tilfreds med lånetilbuddet, underskriver du låneaftalen med dit NemID.
  4. Pengene udbetales samme dag eller næstkommende hverdag.

Det er uforpligtende at ansøge om et lån ved AnnaFinans. Er du derfor ikke tilfreds med lånetilbuddet, kan du altid kassere det igen og prøve lykken ved en af de andre danske låneudbydere. Det kan være en god idé altid at ansøge flere steder, hvis du ønsker at låne penge. Det giver dig nemlig et bedre grundlag at sammenligne på, og det bliver derfor nemmere for dig at finde det billigste lån. Husk desuden at læse låneaftalen grundigt igennem, før du underskriver den. På den måde overser du ikke gebyrer, renter og så videre.