Hvordan finder man det bedste kviklån

Med det mener vi selvfølgelig hvordan finder man det billigste kviklån. Der er nemlig ikke nogen grund til at betale mere end højst nødvendigt. Når man er ude for at finde et kviklån, ligger det lidt implicit at man ikke har en overflod af penge. Derfor er det selvfølgelig interessant at finde frem til det billigste kviklån.

Først og fremmest skal vi have slået fast hvor meget man godt kunne tænke sig at låne. Det billigste kviklån der findes vil selvfølgelig også være det hvor man låner mindst penge. Det giver sig selv, da man vil få de mindste mulige kreditomkostninger. Det kan vi dog ikke bruge til noget, da det er forskellige beløber som man godt kunne tænke sig at låne.

Derfor er første skridt at få slået fast hvor mange penge man godt kunne tænke sig at låne. Når vi er kommet frem til et beløb, lad os helt hypotetisk sige 5000 kroner. Så kan vi begynde at søge efter kviklån i størrelsen 5000 kroner.

Her på Voreslån har vi lavet en søgefunktion der gør det nemt for dig at filtrere vores låneudbydere. Først indtaster du hvor mange penge du godt kunne tænke dig at låne. Herefter indtaster du din alder. Grunden til at du skal indtaste din alder skyldes at det også er en parametre som låneudbyderne filtrer.

Det vil sige at alt efter hvor gammel man er kan man finde forskellige tilbud på kviklån. Da der er nogle aldersgrupper hvor der er større risiko. Låneudbyderne prisdiskriminere derfor på alder for at kunne tilbyde alle aldersgrupper den rigtige pris.

Når du har indtastet din alder og hvor meget du godt kunne tænke dig at låne i vores søgefunktion, så vil vores automatiske maskine filtrere vores udvalg af låneudbydere, sådan at du vil blive præsenteret for dem som passer på dine søgekriterier. Du er nu derfor præsenteret overfor de valgmulighed du har ift. låneudbydere.

Vi anbefaler at du ansøger hos flere af de låneudbyder som du har mulighed for at vælge imellem. Det er nemlig en essentiel del af vores næste skridt til at finde frem til det billigste kviklån for det lånebeløb man har valgt.

Når du modtaget tilbud fra de forskellige låneudbydere, så er det faktisk meget simpelt. Nu skal du sammenligne deres ÅOP. Det som der bare er vigtigt at have styr er at man har sat sin låneperiode til det samme på alle sine ansøgning. Da ÅOP bliver højere jo mindre en låneperiode man har valgt.

Når man har sikret sig at alle ens ansøgninger er:

  • Samme lånebeløb
  • Samme låneperiode

Så kan man sammenligne de lån man har fået tilbudt med deres individuelle ÅOP. Og det er faktisk bare så simpelt at du vælger det lån med den laveste ÅOP. Mere er der ikke til det, du er nu sikret det billigste kviklån ud fra dine krav til lånet.

Du kan derfor accepteret det lån hos den låneudbyder hvor der er den laveste ÅOP. Efter at du har gjort det vil du modtage en bekræftelse. Du vil nu have pengene tilgængelig på din konto indenfor kort tid. Alt efter hvilken låneudbyder du har valgt. Vi anbefaler at man underskriver sin ansøgning med NemID for at få den hurtigste og nemmeste process.

Når du har modtaget pengene på din konto, har du fri rådighed over dem. Du kan derfor bruge dem på hvad end du havde tænkt dig at anvende dem til. Du er nu godt klædt på til at finde frem til dit kviklån. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte vores online support her på siden.